Як розморожувати та вживати вітграс

Розморожувати сік можна кількома способами.
1) помістіть саше з замороженим соком в ємність та залийте ледь теплою водою (20-35ºС), час розморожування 5-10 хвилин.
2) помістити заморожений сік в склянку, залити ледь теплою водою чи соком (на 30мл соку приблизно 100мл рідини), час розморожування 2-5 хвилин.


Пийте сік одразу як він розтанув!

Щоб прискорити танення, ви можете перемішати, додати більше води або використовувати трохи теплішу воду. Якщо ви вважаєте смак надто насиченим, його можна легко пом’якшити, додавши більше води або іншого соку.
Розслоєння (випадання в осад) клітковини – не погіршує якість соку. Перемішайте та випийте сік.


 

Не можна

-розморожувати сік в гарячій воді,
-в мікрохвильових печах,
-ставити на ніч в холодильник,
бо він втрачатиме свої корисні властивості.

Якщо сік розморозився, а ви його не випили повторно заморожувати не рекомендується, сік не зіпсувався, просто корисних речовин в ньому стало значно менше.

Вживати сік можна в чистому виді, розбавляти його водою чи свіже вижатим соком фруктів чи овочів. Можливо добавляти сік в смузі чи прохолоджувальні напої. Для швидкого засвоєння соку організмом, вживайте його за 20 хвилин до їди чи 2 години після.

Рекомендовано вживати 1 саше соку в день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *