Гранатовий сік використовували як ліки проти різних хвороб ще кілька тисяч років тому. Це не дивно, оскільки він містить багато корисних вітамінів та мікроелементів, які мають позитивний вплив на організм. Гранатовий сік відноситься до продуктів, які людство споживає протягом багатьох тисяч років, і має властивість надавати тонус організму, дарувати енергію та збільшувати стійкість до захворювань. З появою нових наукових досліджень про склад і корисні властивості гранатового соку, цей продукт тільки зміцнив своє становище серед суперфудів.
Одразу після віджиму з стиглих соковитих плодів – сік порційно фасується та піддається шоковій заморозці, яка дозволяє зберегти вітаміни, ферменти та інші речовини.

Відгуки
Відгуків немає, поки що.